De laatste tegeltrends van 2018!

De laatste tegeltrends van 2018!

Tips voor het aanschaffen van de juiste tegels voor de woonkamer. De laatste tegeltrends van 2018.

Keramische tegels worden machinaal gemaakt en doormiddel van computer gemaakte prints voorzien van de meest ondenkbare motieven en kleuren. Geen design, kleur, motief of afmeting is anno 2018 te gek. In onderstaande blog vertellen wij je meer over de laatste tegeltrends van 2018!

 

 

 

Welke afmeting vloertegel kan ik het beste kopen voor mijn woonkamer?

De afmeting van je vloertegel hangt enigszins af van de afmeting van je woonkamer. Vloertegels van 60x60cm blijven populair omdat het een gangbare maatvoering is welke in ieder woonoppervlak goed verwerkt kan worden. Ook zijn vloertegels van 60x60cm leuk betaalbaar. Budget speelt uiteraard ook een grote rol bij het uitkiezen van de juiste vloertegels. De laatste tegeltrend van 2018 is een groot formaat vloertegel. Denk hierbij aan vloertegels van 75x75cm, 80x80cm, 90x90cm. Ons advies is om goed te kijken welk formaat vloertegel het beste past bij de ruimte waar je de vloertegel gaat plaatsen. Wij kunnen hierin altijd ons advies geven.

 

 

 

Marmerlook vloertegels en Marmerlook wandtegels. Erg stijlvol!

Marmerlook vloer en wandtegels zijn anno 2018 niet meer van echt marmer te onderscheiden. Marmerlook tegels kom je in 2018 overal tegen. Beurzen, showrooms, in winkels en online. Marmerlook tegels zorgen voor een luxe uitstraling. Of je nu kiest voor de woonkamer, hal, keuken, toilet of badkamer. Marmerlook tegels zijn ook heel gaaf te combineren met mozaïek, of hele grote strakke mat of glans witte wandtegels. Klik hier voor ons aanbod marmerlook tegels

 

 

 

Groot formaat keramisch parket voor de woonkamer

Ook bij keramisch parket wordt de afmeting van de tegel groter en groter. Waar voorheen de afmeting van de tegel stopte bij 120cm, reiken ze in 2018 het formaat van 180cm. Denk bijvoorbeeld aan het keramisch parket van Imola. De Kuni dark beige 20x180. Niet meer van echt hout te onderscheiden. Doormiddel van een groot formaat keramisch parket creëer je weinig voeg waardoor de vloer nog meer op een echt houten vloer lijkt, maar uiteraard met de voordelen van een keramische tegel. 

 

 

 

Groot formaat Leisteen look

Niet alleen de betonlook tegels en het keramisch parket krijgt grotere afmetingen, ook de Leisteen look gaat mee met de tijd. Wij bieden leisteen look tegels aan op verschillende formaten. Leisteen look tegels kunnen net als bovengenoemde tegels op verschillende plekken in het huis verwerkt worden. Denk hierbij aan de woonkamer, hal, keuken, toilet en badkamer. In veel gevallen kunnen de leisteen look tegels ook buiten verwerkt worden. 

 

 

 

Zijn er ook nadelen aan een groot formaat vloertegel?

Ja, er zitten ook enkele nadelen aan een groot formaat vloertegel. Een groot formaat tegel is door zijn formaat een stuk zwaarder in gewicht. Dit hoeft voor jezelf niet direct een nadeel te zijn, echter zal de tegelzetter dit wel merken tijdens het verwerken. Het strak leggen van een groot formaat vloertegel is iets lastiger. Doormiddel van het gebruik van een levelling systeem is dit probleem verholpen. De prijs van een groot formaat vloertegel ligt ook iets hoger, echter het eindresultaat is indien de vloer goed verwerkt is fenomenaal! Zo je zie je maar, elk nadeel heeft zijn voordeel :). 

Wil je advies over het kiezen van een juist formaat vloertegel? Neem dan contact met ons via e-mail [email protected] of bel ons op 020-2101 490.

 

 

Het versturen van een proeftegel is geen enkel probleem. Vraag naar onze voorwaarden.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.