• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tegels voor de badkamer

Indien je op zoek bent naar tegels voor de badkamer, dan ben je bij TegelExact.nl aan het juiste adres.
Tegels voor de badkamer zijn niet alleen mooie tegels, maar ook een hygiënische oplossing.

Tegels voor de badkamer

Waarom kies ik voor tegels voor de badkamer?

Je kiest voor tegels voor de badkamer omdat tegels voor de badkamer makkelijk te reinigen zijn. Keramische tegels zijn een van de meest gebruikte materialen in de badkamer. Ze zijn volledig waterdicht. Zeker als je kiest voor een groot formaat tegel voor de badkamer wordt het onderhouden gemakkelijk. Een grote tegel zorgt voor minder voeg, oogt ruimtelijker, en maakt de ruimte strak.

Welk formaat tegel adviseert TegelExact.nl voor de badkamer?

TegelExact.nl adviseert een groot formaat tegel. Zowel voor de wand, als voor de vloer. Voor de vloer is 60x60cm momenteel veel gebruikt, en voor de wand 30x60cm. Tegels van 80x80cm voor de vloer en wandtegels van 30x90cm zijn tegenwoordig ook geen uitzondering meer. Indien je voor gemak kiest is een groot formaat tegel zeker interessant. Kijk wel altijd goed naar de ruimte of je uit mooi uit komt. Indien je advies nodig hebt bij het uitkiezen van een tegel kan je ons mailen op [email protected] of bellen op 020-2101 490.

Is elke tegel geschikt voor de badkamer?

In theorie is elke tegel geschikt voor de badkamer. Wel moet je goed nadenken over bijvoorbeeld een gepolijste tegel. Een gepolijste tegel wordt redelijk glad als hij nat wordt. Kies daarom voor het natte gedeelte altijd een wat ruwere tegel. De slipweerstand van een tegel wordt aangegeven met de lekker R, gevolgd door een cijfer. Hoe hoger de R waarde hoe minder kans op slippen. 

Er zijn tegelmerken welke een bepaalde tegel in een normale afwerking hebben, en in een wat ruwere afwerken voor het douchegedeelte. 

Wat voor kwaliteit badkamer tegels verkoop TegelExact.nl?

TegelExact.nl verkoopt enkel top kwaliteit tegels. 

Kies ik voor een keramische tegel in de badkamer of voor natuursteen?

Wij zeggen kies een keramische tegel. Er is niets makkelijker in onderhoud dan een keramische tegel. Natuursteen is niet maatvast, krasvast, en slijtvast en dient onderhouden te worden. 

Voordelen van een keramische tegel op een rijtje:

- Keramische badkamer tegels zijn kleurvast
- Keramische badkamer tegels krassen niet
- Keramische badkamer tegels zijn maatvast
- Keramische badkamer tegels zijn waterafstotend
- Keramische badkamer tegels zijn niet glad indien je kiest voor een verfijnde sliplaag
- Keramische badkamer tegels zijn vorst bestendig
- Keramische badkamer tegels vlekken niet
- Keramische badkamer tegels krijgen geen groene aanslag
- Keramische badkamer tegels zijn erg gemakkelijk schoon te maken. Vuil trekt er niet in
- Keramische badkamer tegels zijn licht van gewicht
- Keramische badkamer tegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en afmetingen
- Keramische badkamer tegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken

Welke merken badkamer tegels verkoopt TegelExact.nl?

Welke merken vloertegels voor de keuken verkoopt TegelExact.nl ? 

Wij verkopen alle top kwaliteit merken vloertegels voor de keuken. Hierbij kan je denken aan Caesar, Castelvetro, Century, Flaviker, Grespania, Imola, Keope, Keraben, LEA, Marazzi, Rex en Supergres. Dit is een greep uit ons assortiment. Ben je op zoek naar een bepaalde tegel, en staat deze er niet tussen of kan je het gewenste merk niet vinden bij ons in de webshop? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel op 020-2101 490.

Waar maak ik badkamer tegels het beste mee schoon?

Nadat de tegels geplaatst zijn en ingewassen zijn dien je de tegels goed schoon te maken met een cementsluier verwijderaar. Hiervoor adviseren wij Moeller HMK R163.

Badkamer tegels kan je het beste schoonmaken met Moeller HMK R159 Tegel- en sanitairreiniger

Kan ik mijn badkamer zelf tegelen? Of kan ik het tegelen beter uitbesteden. 

Indien je beschikt over de technische kennis en al vaker tegels geplakt hebt kan je de klus prima zelf. Op het moment dat je weinig tot geen ervaring hebt, en kiest voor een groot formaat gerectificeerde tegel is ons advies de klus uit te besteden. Wij van TegelExact.nl kunnen altijd kijken of we dit voor je uit handen kunnen nemen.

Advies nodig bij het kiezen van badkamer tegels? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons op 020-2101 490.