• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloertegels Marmerlook

Onze keramische marmerlook vloertegels zijn de beste kwaliteit tegels uit oa. Italië en Spanje. Deze tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden, maar dan voor de beste prijs. 
Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand
€79,00 €79,00 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€64,95 €64,95 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€64,95 €64,95 / m2
+
€64,95 €64,95 / m2
+
€64,95 €64,95 / m2
+
€73,15 €73,15 / m2
+
€64,95 €64,95 / m2
+
€64,95 €64,95 / m2
+
€64,95 €64,95 / m2
+

Vloertegels Marmerlook

Vloertegels marmerlook

Een opkomende trend is die van de keramische vloertegels met marmer look. Deze marmerlook vloertegels zijn in heel veel verschillende kleuren, maten en afwerking verkrijgbaar. Wij kunnen veel marmerlook series van verschillende A-merken leveren. Marmerlook tegels zijn erg makkelijk in onderhoud, omdat het keramische tegels zijn. De tegels lijken dus op echt marmer, alleen zijn marmerlook tegels gemaakt van keramiek. Iedere ruimte krijgt door marmerlook tegels een tijdloze uitstraling.

Kenmerken Marmerlook tegels:

- Niet van echt te onderscheiden
- Klassiek, sjiek en tijdloos design
- In veel verschillende formaten verkrijgbaar
- In verschillende afwerkingen verkrijgbaar
- Marmerlook tegels zijn erg gemakkelijk in onderhoud
- Marmerlook tegels zijn overal te gebruiken. Vloer, wand, thuis en in commerciële ruimtes

Keramische vloertegels marmer look

Onze keramische marmerlook vloertegels zijn de beste kwaliteit tegels uit oa. Italië en Spanje. Deze tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden, en verkopen wij tegen de beste prijs.

Marmerlook vloer

De marmerlook vloer is bezig aan een comeback. Op de laatste beurs in Italië presenteerden de meeste fabrikanten nieuwe series marmerlook vloertegels. Deze marmerlook vloeren zijn te krijgen in veel verschillende kleuren. Voor elke interieur zijn er marmerlook tegel te krijgen. Van klassiek tot modern en van wit tot zwart.

Vloertegels marmerlook woonkamer

Keramische vloertegels met marmerlook kunnen verschillende sferen creëren in de woonkamer. Van klassiek tot modern. Door de juiste kleur te kiezen kan je zelf de sfeer bepalen van je interieur. Marmerlook tegels hebben weinig onderhoud nodig. Het normale schoonmaken volstaat.

Vloertegels marmerlook badkamer

Marmerlook vloertegels kunnen ook gebruikt worden in de badkamer. Wel adviseren wij om de matte uitvoering te nemen. Deze hebben een hogere antislipwaarde dan de gepolijste tegels. Wel zo veilig! Het beste kan gekozen worden voor een lichtere tegel op de vloer, omdat op de donkerdere marmerlook tegels kalk sneller zichtbaar is.

Marmerlook tegels mat

Marmerlook tegels zijn er in verschillende afwerkingen. Ons advies in natte ruimtes is om te kiezen voor een matte afwerking. Marmerlook tegels met een matte afwerking zijn minder glad dan marmerlook tegels met een glanzende afwerking. 

Marmerlook tegels zwart

Marmerlook tegels zijn in verschillende kleuren te krijgen. Van wit tot zwart. Indien u kiest voor een zwarte marmerlook tegel is deze altijd met een lichte adering. Donkere marmerlook tegels zijn wel iets onderhoudsgevoeliger dan dan lichte marmerlook tegels in de natte ruimte. Dit komt omdat ons water kalk bevat, en opgedroogd water kalkvlekken kan veroorzaken. Uiteraard is dit wel makkelijk schoon te maken middels een van onze reinigers. De vlekken zullen nooit intrekken in de keramische marmerlook tegel, gezien het een door en door gebakken product betreft. 

Marmerlook tegels beige

Beige Marmerlook tegels bevatten vaak een lichte of donker adering. Beide is mogelijk. Beige marmerlook tegels geven de ruimte een warmere look dan lichte marmerlook tegels of donkere marmerlook tegels. Uiteraard zijn beige marmerlook tegels ook te combineren met lichte of donkere marmerlook tegels en uiteraard te gebruiken als wandtegel of als vloertegel.

Marmerlook tegels in de keuken

Marmerlook tegels in de keuken is erg hot op het moment. Niet alleen marmerlook tegels op de vloer, maar ook marmerlook keukenbladen. De juiste combinatie geeft een heel gaaf resultaat. De marmerlook trend is recentelijk bevestigd door een consumentenonderzoek, uitgevoerd door Qudata. Meer dan 30% van de consumenten hebben aangegeven in 2018 te willen gaan voor marmerlook tegels of een marmerlook keukenblad.

Waarom zien we de laatste tijd steeds meer marmerlook tegels?

We zien de laatste tijd steeds meer marmerlook tegels en dit heeft natuurlijk een reden. De hoofdreden heeft te maken met de techniek welke tegelfabrieken toepassen. Namaak natuursteen is nog nooit zo realistisch geweest. Marmerlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden. De tweede reden heeft te maken met de veranderende levensstijl van consumenten. Consumenten kiezen voor gemak. Marmerlook tegels bieden de look and feel van echt natuursteen, maar de gemakken van een keramische tegel. 

Meer weten over marmerlook tegels? Neem contact met ons op via [email protected] of 020-2101 490.