• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloertegels natuursteenlook

Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Afmeting tegel (rechthoek)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand
€55,00 €55,00 / m2
+
€54,95 €54,95 / m2
+
€65,90 €61,29 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€129,00 €129,00 / m2
+
€76,81 €76,81 / m2
+
€79,95 €79,95 / m2
+
€272,73 €253,64 / m2
+

Vloertegels natuursteenlook

Natuursteen look vloertegels

Ben jij opzoek naar nieuwe tegels? Zoek je een vloertegel die eruit ziet als natuursteen, maar alle gemakken van een keramische tegel bezit? Dan is een natuursteen look tegel wat je zoekt!

Natuursteen look tegels

Natuursteen look tegels zijn tegels met een identieke uitstraling. Het woordje "look" zegt het eigenlijk al. Natuursteen look tegels zijn keramische tegels welke eruit zien als echt natuursteen, echter zonder de welbekende nadelen van natuursteen. Echt natuursteen is niet maatvast, niet vlekbestendig, poreus, en dient goed onderhouden te worden. Bij een natuursteen look vloertegel heb je hier geen last van.

Waarom natuursteen look tegels?

Gemak dient de mens. Tegenwoordig maken we veel beslissingen uit praktische overwegingen. Het kiezen van een keramische tegel is er daar een van. Veel mensen vinden een echt natuurstenen vloer geweldig, maar zitten niet te wachten op het onderhoud wat er bij komt kijken. Denk ook aan het slijten van echt natuursteen en de vlekgevoeligheid. 

Bij een natuursteen look tegel heb je hier geen last van. Een natuursteen look tegel is een 100% keramische tegel wat niet slijt, krast of vlekgevoelig is. Tevens hoeven deze tegels ook niet onderhouden te worden, ze dienen enkel af en toe afgenomen te worden.

Voordelen natuursteen look tegel

- Kleurvast
- Maatvast
- Slijtvast
- Geen krassen
- Geen vlekken
- Geen groene aanslag (in de tuin)
- Makkelijk in onderhoud
- Vorstbestendig
- Natuurlijke uitstraling
- Binnen en buiten exact dezelfde tegels mogelijk
- Niet glad
- Vorstbestendig
- Bestand tegen hoge temperaturen
- Zoutbestendig
- Zuurbestendig
- Verkrijgbaar in verschillende antislip gradaties 
- Prijstechnisch gezien interessant

Onderhoud keramische natuursteen look tegels

Natuursteen look vloertegels dienen uiteraard wel schoongemaakt te worden.

Direct na het plaatsten kan de cementsluier verwijderd worden met een hiervoor speciaal ontwikkelde cementsluierverwijderaar. Het liefst een zuurvrije zodat de voeg niet aangetast wordt. Hierna volstaat warm water met eventueel eens in de maand een zachte zeep. Gebruik geen olie houdende producten. Dit maakt je vloer vet, en trekt vuil en stof aan.

Welke merken natuursteen look vloertegels verkopen wij?

- 41zero42
- Casalgrande Padana
- Castelvetro
- Century
- Keope
- Keraben
- Marazzi
- Rex
- Supergress 

In welke kleuren heb je natuursteen look vloertegels?

- Antraciet
- Beige
- Bruin
- Grijs
- Taupe
- Wit 
- Groen
- Rood
- Zwart
- Creme

Vanaf welke prijs kan ik een A-kwaliteit 1e keus natuursteen look vloertegel kopen?

Een A-kwaliteit 1e keus natuursteen look vloertegel koop je bij ons vanaf €29,95!
Uiteraard kunnen wij bij grotere afname een scherpe prijs maken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Kan ik natuursteen look vloertegels ook gebruiken in de keuken?

Jazeker, natuursteen look vloertegels zijn perfect voor in de keuken. Zeker gezien de verschillende afmetingen waarin natuursteen look vloertegels te krijgen zijn. Je kan ervoor kiezen om de keramische tegel welke je op de vloer plakt ook op de achterwand te plakken. Dit kan in hetzelfde formaat, maar uiteraard ook in een kleiner formaat. Ons advies is wel om een zo groot mogelijke tegel te gebruiken. Een grote tegel maakt ruimtelijk, creëert minder voeg, is rustiger en makkelijk met schoonmaken. 

Kan ik vloerverwarming plaatsen onder mijn natuursteen look vloertegel?

Ja! Natuursteen look vloertegels zijn 100% keramische tegels welke uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. Ze geleiden de warmte perfect, en de warmte blijft lang hangen wat voor een goed rendement zorgt.

Natuursteen look tegels en de badkamer

Bij echt natuursteen dien je overmatig water te vermijden. Bij onze natuursteen look vloeren is dit geen probleem. Hierdoor zijn ze zeker geschikt voor de badkamer voor zowel de wand als de vloer. Uiteraard ook altijd in combinatie met andere tegels. Om er een strak geheel van te maken is het ook gaaf om de natuursteen look vloertegels zowel op de vloer te leggen als op de wand. Dit zorgt ervoor dat je alle voegen kunt laten stroken, en zorgt voor een mega strak en ruimtelijk effect. 

Vragen over natuursteen look tegels? of wilt u advies van een van onze adviseurs? Neem contact op via e-mail [email protected] of bel ons via 020-2101 490.