• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LEA

Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Afmeting tegel (rechthoek)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand
€59,95 €59,95 / m2
+
€79,95 €79,95 / m2
+
€79,95 €79,95 / m2
+
€79,00 €79,00 / m2
+
€59,95 €59,95 / m2
+
€79,95 €79,95 / m2
+

LEA

Lea Ceramiche, onderdeel van PANARIAGROUP Industrie Ceramiche Spa, is tegenwoordig een van de meest levendige en productieve merken in het keramiekdistrict van Moden.

Dankzij grote en constante investeringen en samen met een solide achtergrond van ervaring en expertise, ontwerpt en produceert Lea Ceramiche keramische materialen voor coating en vloeren, voor elk type omgeving en in staat om aan de verschillende eisen van de markt te voldoen.
De synergie tussen producten, service en onderzoek stelt het in Modena gevestigde bedrijf in staat om de designartikelen aan te bieden die in staat zijn om aan een breed scala aan ontwerpvereisten te voldoen, waarbij een keramisch product wordt voorgesteld dat niet alleen een oppervlaktemateriaal maar een echt meubelstuk is. Lea Ceramiche is in staat om een buitengewone verscheidenheid aan vloeren en bekledingen aan te bieden met een ruime keuze aan kleuren, maten, afwerkingen, decoraties en speciale stukken, met een grote esthetische kwaliteit en hoge mechanische en technische prestaties waardoor gebruik zelfs in de meest veeleisende en verkeersintensieve contexten.