• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Living Stones

Living Stones is een reis door Europa, op zoek naar de mooiste natuurlijke stenen op het continent die Blustyle heeft geselecteerd en gepresenteerd in porseleinen tegels.
Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+

Living Stones

Blustyle

Living Stones

Living Stones is een reis door Europa, op zoek naar de mooiste natuurlijke stenen op het continent die Blustyle heeft geselecteerd en gepresenteerd in porseleinen tegels. We beginnen onze reis aan de warme kusten van de Spaanse Middellandse Zee waaruit Light Cream is ontstaan, een Europese crème van zeldzame schoonheid en met zonnetinten. Vervolgens, in het hart van Frankrijk, in de Bourgogne, omgeven door groene heuvels en beekjes, langzaam gevormd door de tijd hebben we Stone Beach, zonsondergangkleurig en met de verfijnde nerf van Chamesson-kalksteen. We gaan nu oostwaarts naar Wallonië, met Blue Origin kunnen we genieten van de Noordse elegantie van de pierre bleue verborgen tussen dichte bossen die rijk zijn aan steenkool en schelpenafzettingen. Nu gaan we naar de lucht, van boven gaan we weer naar het zuiden en vliegen over de Italiaanse vulkanische eilanden waar basaltgrijs vandaan komt, magmatische gesteenten met intense lava tinten die door het koelproces worden weergegeven. Vier verschillende moderne en veelzijdige stenen die zijn ingeprent door de natuur die ze heeft gegenereerd en die perfect combineren met hedendaagse stijlen.
Living Stones tegels wordt geproduceerd in drie maten (90 × 90, 45 × 90, 60 × 60) en drie afwerkingen: 10 en 11 mm in versies Naturale en Lappata en de nieuwe 20 mm in de Grip-afwerking, zeer resistent en antislip, perfect voor elke buitenvloer.

Kleuren

Light Cream - Stone Beach - Basalt Grey - Blue Origin