• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandtegels

Wandtegels

Wandtegels

Wandtegels zijn een belangrijk onderdeel van veel ruimtes in uw huis, zoals keuken, badkamer en toilet. Bij TegelExact.nl vindt u de mooiste wandtegels in een grote variatie aan kleuren en maten. Veel wandtegels in ons assortiment hebben bijpassende vloertegels.

Wist je dat je de meeste vloertegels ook als wandtegel kunt gebruiken?

 

Wandtegels badkamer

Net als de vloertegels zijn de wandtegels erg bepalend voor de sfeer en uitstraling in de badkamer. Waar we vroeg vooral de standaar witte wandtegels zagen, zien we nu steeds vaker dat de wandtegels in dezelfde stijl als de vloertegels wordt gebruikt. Of de vloertegels wordt zelf doorgetrokken op de wand. Door alles dezelfde kleur en stijl te houden oogt de badkamer erg rustig.

 

Wandtegels keuken

 

Na een tijd waarin het de trend was om vooral alles strak te stucen in de keuken zien we nu weer steeds vaker de wandtegels terugkomen in de keuken. Van strak en modern tot landelijk en klassiek, voor elke stijl zijn er wandtegels te vinden. De wandtegels kunnen erg bepalend zijn voor de afwerking van de keuken. 

 

Wandtegels toilet

 

Er wordt ook steeds meer aandacht besteed aan het toilet. Voor een groot deel bestaat elk toilet uit wanden, dus de wandtegels is erg bepalend voor de sfeer. Vroeg werd er betegeld tot een bepaalde hoogte, maar tegenwoordig is elke toilet betegeld tot het plafond. De keuze voor een groot formaat wandtegel in het toilet geeft een bepaalde rust en is erg makkelijk in onderhoud, doordat er weinig voegen zijn. Wij hebben bijvoorbeeld van Grespania wandtegels van 31,5 x 100 cm.