• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gazzini

Ceramica Gazzini staat al sinds het begin bekend om zijn voortdurende ontwikkeling van uitstekende en hoogwaardige producten.
Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+

Gazzini

Gazzini

Gazzini heeft een geschiedenis

In 1968 nam de heer Alfeo Gazzini de moedige stap om het bedrijf op te richten dat hij nog steeds runt. Ceramica Gazzini staat al sinds het begin bekend om zijn voortdurende ontwikkeling van uitstekende en hoogwaardige producten. Het is mooi dat we nooit de geschiedenis van het bedrijf hebben verlaten; deze idealen blijven van Ceramica Gazzini een trendsetter op de markt maken en een van de meest gerespecteerde bedrijven.

Vakmanschap

De toewijding van Ceramica Gazzini aan haar producten begint al lang voor het '' produceren ''. Altijd alert op het sentiment van zijn verkoopnetwerk, personeel en architecten, streeft het bedrijf ernaar om tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van de klant door het aanbieden vannieuwe stijlen en het bieden van productinnovaties.

Onderzoek maakt het verschil

In de loop van de tijd is geïnvesteerd in technologisch onderzoek en een uitstekende selectie van medewerkers.

Het succes van deze onderneming kan worden afgemeten aan de marktacceptatie van Ceramica Gazzini in Noord-Europa, waar klanten kwaliteitsproducten, service, eersteklas productieprocessen en niet te vergeten ''milieuverantwoordelijkheid'' eisen.

Kwaliteit en een schoon milieu produceren schoonheid

De productielocaties van het bedrijf zijn sterk geautomatiseerd en gericht op het verminderen van de hoeveelheid personeel die betrokken is bij operaties waarbij de gezondheid van het individu mogelijk nog steeds gevaar loopt; ze hebben ISO 9001, EN 14411 en ANSI 137.1 certificering verdiend.