• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloertegels

Vloertegels

Je gaat bouwen of verbouwen en bent nog op zoek naar vloertegels? Wij hebben een groot assortiment tegels van veel verschillende A-merken. Een ruime keuze in afmetingen, kleuren en afwerkingen. Alleen de beste kwaliteit. Een tegelvloer is duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Vloertegels woonkamer

Voor in de woonkamer zijn eigenlijk alle tegels geschikt. Er is enorm veel keuze aan kleuren, formaten en stijlen. Bijvoorbeeld natuursteenlook, betonlook of houtlook (keramisch parket). Aangezien smaak nog altijd persoonlijk is hebben wij voor ieder wat wils. Bij ons vindt u tegels van de beste A-kwaliteit altijd tegen de beste prijzen. Op het moment kiezen mensen steeds vaker een groot formaat tegel.

Vloertegels badkamer

Bij het maken of renoveren van een badkamer spelen vloertegels een belangrijke rol. Het kan de sfeer bepalen, maar moet ook functioneel zijn. Niet alle vloertegels zijn geschikt voor in de badkamer, omdat je een tegel wilt met een bepaalde antislip waarde. Wij raden aan om vloertegels te gebruiken vanaf antislipwaarde R10. Te ruwe tegels zijn ook weer niet handig, omdat deze moeilijker zijn schoon te maken. R10 of R11 is perfect!

Vloertegels keuken

Een keuken is tegenwoordig meer en meer onderdeel van de woonkamer. De leefkeuken is nog steeds aan een opmars bezig. Soms wordt de keuken zelfs gebruikt middenin de woonkamer en is er geen aparte keuken meer. Het is daarom belangrijk om ook hier de juiste vloertegels te kiezen. Je wilt de juiste sfeer creëren. Het is erg mooi om dezelfde tegels van de woonkamer door te trekken in de keuken of juist iets totaal anders om 2 aparte sferen te creëren. Bijvoorbeeld een houtlook tegel (keramisch parket) voor de woonkamer en een betonlook tegel voor de keuken of andersom.

Vloertegels toilet

Over het algemeen wordt er in het toilet gekozen om dezelfde vloertegels te gebruiken als in de badkamer. Bij grotere formaten heb je vaak maar 4 tegels nodig, dus er zijn weinig voegen. Dit is erg makkelijk in het onderhoud.

Vloertegels houtlook

Keramisch parket of de houtlook tegel wint nog steeds aan populariteit. Deze tegels zijn net echt hout, maar met al het gemak van keramische tegels. Uitstekend te gebruiken met vloerverwarming, weinig onderhoud en erg duurzaam. Wij hebben een groot assortiment van A-merken zoals Caesar, Castelvetro, Century, Flaviker, Grespania, Imola, Keope, Keraben, LEA, Marazzi, Rex en Supergres.