• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blustyle

Porseleinen tegelvloeren van de hoogste kwaliteit voor wie houdt van schoonheid in een unieke en moderne stijl: Blustyle by Cotto d'Este.
Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+
€49,00 €49,00 / m2
+

Blustyle

Blustyle

Blystyle by cotto d'este

Porseleinen tegelvloeren van de hoogste kwaliteit voor wie houdt van schoonheid in een unieke en moderne stijl: Blustyle by Cotto d'Este biedt de kwaliteit van porselein met eenvoudige oplossingen in standaarddikte, met oog voor detail, gemaakt met hoogwaardige grondstoffen. Een onderscheidende esthetische aantrekkingskracht en respect voor het milieu zijn de fundamentele ingrediënten. De vloeren ontworpen door Blustyle zijn het geheim van huizen waarin schoonheid centraal staat dankzij betrouwbare oplossingen die perfect zijn voor het bekleden van bestaande vloeren of voor het installeren van nieuwe vloeren.

De garantie gecertificeerd door Panariagroup, een leider in de productie van geglazuurde en volle porcellanato tegelvloeren. De creativiteit van een team van professionals gespecialiseerd in het creëren van innovatieve en hoogwaardige producten.

De collecties vloertegels ontworpen door Blustyle zijn gebaseerd op een zorgvuldige studie van de tonen en materialen die het best geschikt zijn voor het verbeteren van verschillende delen van het huis. Met oplossingen die de meest bewonderde esthetische kenmerken van keramische tegels verhogen, streven deze elegante hout-, steen- en marmerlook tegels ernaar om elke ruimte uniek te maken. Alle tegels van Blustyle zijn vervaardigd volgens milieuvriendelijke methoden.