• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mozaïektegels voor de badkamer

Ben je op zoek naar mozaïektegel voor de badkamer? Dan ben je bij TegelExact.nl aan het juiste adres.
Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand
€79,95 €79,95 / m2
+
€109,00 €109,00 / m2
+
€69,00 €69,00 / m2
+
€79,95 €79,95 / m2
+
€109,00 €109,00 / m2
+
€129,00 €129,00 / m2
+
€125,00 €125,00 / m2
+
€149,00 €149,00 / m2
+
€149,94 €149,94 / m2
+
€79,95 €79,95 / m2
+

Mozaïektegels voor de badkamer

Ben je op zoek naar mozaïektegel voor de badkamer? Dan ben je bij TegelExact.nl aan het juiste adres.

Mozaïek voor de badkamer

Bekijk onze ruime selectie van mozaïek voor de badkamer. Of je nu op zoek bent naar glasmozaïek, natuursteen mozaïek, aluminium mozaïek, hexagon mozaïek, kiezelmozaïek of mix mozaïek dan ben je bij ons aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn oneindig, welke kleur, soort of afmeting je ook wilt.

Waarom mozaïek in de badkamer?

Je kiest voor mozaïek in de badkamer omdat mozaïek voor de badkamer tijdloos is, speciaal is, kleurrijk is, en een vrolijke en frisse uitstraling bied. Mozaïek is er in alle kleuren van de regenboog, en in vele afwerkingen. Zo is er voor iedere ruimte een bijpassend mozaïek beschikbaar. Of je nu kiest voor een geel mozaïek of een rood mozaïek, een glasmozaïek of een metaalmozaïek. We hebben alle soorten en kleuren mozaïek in de shop staan. Zoek je een bepaald mozaïek welke je niet tegen komt bij ons? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons op 020-2101 490.

Wat zijn de vier meest populaire mozaïektegels?

De meest populaire mozaïektegels voor de badkamer zijn de volgende:

- Keramische mozaïektegels

Dit betreft de meest voordelig vorm van mozaïektegels. Vaak worden de keramische mozaïektegels geleverd op matjes van 30x30cm. Dit zorgt ervoor dat het plaatsen van de mozaïektegels gemakkelijk is.


- Mozaïektegels van marmer of natuursteen

Mozaïektegels van marmer of natuursteen is duurder dan keramische mozaïektegels. Let ook goed op het onderhoud welke je hebt bij mozaïek van natuursteen.


- Mozaïektegels van glas

Mozaïektegels van glas en naar onze mening de meest mooie vorm van mozaïektegels. Het glas zorgt voor een mooie glanzende afwerking. 

- Mozaïektegels van kiezelstenen

Mozaïektegels van kiezelstenen geven een heel gaaf effect. Het lijkt net alsof het allemaal losse steentjes betreft. Echter worden mozaïektegels van kiezelstenen op matjes geleverd van 30x30cm.

Op welke plek in de badkamer is het verstandig om mozaïek toe te passen?

Mozaïektegels kunnen op veel plekken toegepast worden in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwelement van het toilet, de nissen in de douche, op een opstaande wand waar het badmeubel aan gehangen wordt. Een baan op het hart van het meubel doet het ook vaak goed evenals een baan op het hart van de douchekraan. De mozaïekkiezels worden vaak gebruikt als douchevloer.

Is het verstandig om mijn complete natte ruimte in de badkamer te betegelen met mozaïek?

Ons advies is om de natte gedeeltes te betegelen met een groot formaat tegel. Dit zorgt voor minder voeg en is daardoor gemakkelijker in onderhoud. Indien je toch bijvoorbeeld de douchevloer eruit wilt laten springen doormiddel van mozaïek is ons advies de voegen te impregneren. Dit maakt de voeg water en vuil afstotend.

Wil je een proefmonster van het mozaïek?

Wil je het mozaïek eerst zien voordat je het besteld? We kunnen je voorzien van een proeftegel. De kosten voor een proeftegel bedragen €25. Indien u de order plaats bij TegelExact.nl, krijgt een korting van maar liefst €100 op de gehele bestelling boven de €1000. Deze kosten zullen indien je uiteindelijk bij ons besteld verrekent worden met het totaalbedrag. 

Indien je vragen hebt of advies nodig hebt bij het kiezen van het juiste mozaïek kan je ons een e-mail sturen naar [email protected] of bellen op 020-2101 490.