• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandtegels Muretto

Merken
Alle kleuren
Afmeting tegel (vierkant)
Afmeting tegel (rechthoek)
Sfeer / Look
Oppervlakte afwerking
Afwerking rand

Wandtegels Muretto

Muretto

Tegelstroken zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Indien je een echt speels effect wilt kies je voor Muretto wandtegels!

Wandtegels Muretto

Muretto wandtegels zijn tegelstroken welke in veel afmetingen te verkrijgen zijn. Muretto tegelstroken zijn te krijgen in smalle formaten, denk aan 5cm bij 60cm maar ook in grotere formaten. Hierbij kan je denken aan 10x60cm of aan 15x60cm. Veel tegelmerken bieden bijpassend aan de vloertegel een muretto tegel aan. Je kan er dus voor kiezen om de vloer redelijk strak en neutraal te houden, maar een wand er speels laat uitspringen doormiddel van muretto tegels.

Zijn Muretto tegels duur?

De kosten per m2 van een muretto tegel liggen vaak iets hoger dan de bijpassend vloer of wandtegel. Vaak zie je dat de muretto tegels aangeleverd worden op matjes van 30x60. Deze matjes zijn gemakkelijk te verwerken en worden kant en klaar aangeleverd.

Zitten Muretto tegels altijd op matjes verwerkt?

Nee, muretto tegels worden ook vaak los aangeleverd. Het voordeel van het los aanleveren van Muretto tegels is dat je zelf kunt bepalen welke maten je kiest. Wil je bijvoorbeeld de wand in de douche betegelen met muretto tegels is het advies wat groter formaat muretto tegels te kiezen. Groter formaat muretto tegels creëert minder voeg, en is dus makkelijker in onderhoud. 

Wat zijn de voordelen van muretto tegels?

- Muretto tegels zijn er opvallen
- Muretto tegels zijn van de hoogste kwaliteit gemaakt
- Muretto tegels zijn duurzaam, slijt-, vuur en krasvast
- Muretto tegels zijn in heel veel verschillen afmetingen verkrijgbaar
- Muretto tegels zijn gemakkelijk in onderhoud
- Muretto tegels zijn zowel geschikt voor woonkamer, toilet keuken of badkamer
- Muretto tegels zijn vaak te combineren met een bijpassende vloertegel

Welke merken muretto tegels hebben wij in ons assortiment?

- Casalgrande Padana
- Castelvetro
- Cifre
- LEA
- Marazzi 

Ben je op zoek naar een bepaalde muretto tegel welke wij niet aanbieden? Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel via 020-2101 490.

Zijn muretto tegels makkelijk schoon te maken?

Ja, muretto tegels zijn makkelijk in onderhoud. De muretto tegels welke wij verkopen zijn keramische muretto tegels. Deze zijn dus makkelijk schoon te maken met alle huis,tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Een muretto tegel creëert wel iets meer voeg dan een normale tegel. Deze voegen zijn eventueel te impregneren zodat ze water en vuil afstotend worden.

Kunnen muretto tegels ook op de vloer geplaatst worden?

Ja, veel muretto tegels zijn door en door gebakken en van vloerkwaliteit. Deze kunnen dus zonder problemen op de vloer geplaatst worden. Muretto tegels kunnen ook handig zijn bij het leggen van afschot richting de drain. 

Worden muretto tegels ook veel gebruikt in de keuken?

Muretto tegels worden steeds vaker gebruikt in de keuken. Muretto tegels geven een speels effect op de achterwand van de keuken, en laten de keuken kastjes er mooi uit springen. Denk bijvoorbeeld aan een antraciete tegel op de vloer, een lichte keuken met donker aanrechtblad, antraciete muretto tegels op de achterwand, en lichte kastjes boven het blad.