Betonlook tegels in de badkamer

  • Geplaatst op
  • Door TegelExact.nl
  • 0
Betonlook tegels in de badkamer

Betonlook tegels in de badkamer: Op dit moment een veel gebruikte look in de badkamer is die van beton. Graag vertellen wij hier iets meer over.

Betonlook tegels in de badkamer

Betonlook vloertegels

Op dit moment is een van de meeste verkochte tegels voor in de badkamer de betonlook. Deze tegels kunnen voor veel verschillende sferen worden gebruikt. Met de juiste kleurstelling en aankleding kan het de ruimte van strak en modern tot warm en sfeervol omtoveren.

 

Betonlook wandtegels

Naast de veel gebruikte witte wandtegels (mat of glans) is het ook steeds vaker de trend om de vloer door te trekken op de wand. Hiervoor kunnen speciale betonlook wandtegels worden gebruikt, maar ook de meeste vloertegels kunnen gewoon verwerkt worden op de wand.

 

Betonlook verf in de badkamer

Uiteraard is het mogelijk om bepaalde betonlook verf te gebruiken in de badkamer. In de badkamer is het raadzaam om dit alleen op de wand te doen en te kiezen voor een speciale verf van goede kwaliteit. Uiteraard kan er wel beton ciré worden gebruikt op de vloer. De badkamer is een plek die constant vochtig is door water en condens, ciré is dan toch wat kwetsbaarder dan tegels.Met een betonlook wandtegel in de badkamer weet je zeker dat je jarenlang zorgeloos en onderhoudsarm kunt geniet van je badkamer. Alleen regelmatig schoonmaken voldoet met deze tegels.

 

Betonlook over tegels

Het is niet raadzaam om beton ciré over een bestaande tegelvloer of wand te smeren. Het is het makkelijkst aan te brengen op een vlakke cement vloer. Er zijn wel extra dunne tegels die over het bestaande tegelwerk gebruikt kunnen worden. Zo kan de badkamer verbouwd worden zonder veel sloopwerk. Graag informeren wij u hierover.

 

Beton ciré en tegels

Wij zien regelmatig beton ciré gebruikt worden de laatste tijd en krijgen hier veel vragen over. Waarom toch tegels? Tegels zijn over het algemeen nog altijd duurzamer en een heel stuk goedkoper! Door te kiezen voor groot formaat betonlook tegels kunnen het aantal voegen ook tot een minimum worden beperkt. Dit betekent dat het schoonmaken en onderhoud van tegels niet veel zal verschillen.

 

Kosten betonlook voor de badkamer

Wij hebben een groot assortiment merken met betonlook tegels in het assortiment. Betonlook tegels (1e keus A-kwaliteit!) zijn er al vanaf €29,95 per vierkante meter.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.