Wc tegels voor in het toilet.

Wc tegels voor in het toilet.

Ook het kleinste kamertje in huis verdiend de mooiste tegels !

Waarom kies ik voor keramische vloertegels in het toilet?

Je kiest voor een keramische vloertegel in het toilet omdat dit het meest praktisch is. Er is niets eenvoudiger schoon te maken dan een keramische tegel. Er zijn verschillende soorten keramische tegels. Denk ook aan verschillende afwerkingen, afmetingen en de verschillende kleuren. Voor elk toilet hebben wij een geschikte tegel.

 

Wat voor tegels zijn het beste geschikt voor mijn toilet?

 

Dit is een beetje afhankelijk van de sfeer/look welke je uit wilt stralen. Dient het een modern toilet te worden? Een landelijk toilet? Industrieel toilet?  of een combinatie van verschillende stijlen door elkaar? Wil je je toilet groter laten lijken? Een bepaalde wand accentueren? 

Puur naar de tegels gekeken is ons advies om grote tegels te gebruiken in een klein toilet. Een grote tegel maakt het toilet ruimtelijker, zorgt voor minder voeg en is gemakkelijker in onderhoud. Een grote tegel komt in een toilet ook vaak goed tot zijn recht. Het gemiddelde toilet in Nederland is 90x120cm. Indien je kiest voor 60x60cm op de vloer krijg je dus 4 versneden tegels. Deze vloertegels kan je ook doortrekken op het inbouwelement van je toilet. Voor de wanden is ons advies gebruik te maken van een tegel van 30x60cm of van 120x45cm. Indien je kiest voor een tegel van 45x120cm krijg je enkel horizontale voegen. Dit maakt het toilet heel rustig en enorm ruimtelijk.

 

 

 

 

Tegel ik mijn toilet tot het plafond, of tot een bepaalde hoogte?

 

Ons advies is om tot bovenaan te betegelen. Er is niets gemakkelijker schoon te maken dan een tegel. Tegels in het toilet zijn kleurvast en vragen zo goed als geen schoonmaakwerk. Verf en stuc zijn gevoeliger voor verkleuring en je strak gestucte wand kan door het werken van een nieuwbouwwoning gaan schuren. Een tegel is verwerkt met een flexibele lijm en voeg. Dit blijft dus netjes!

 

 

 

 

Hoe betegel ik mijn inbouwelement van het toilet? 

 

Het inbouwelement van je toilet betegelen met bijvoorbeeld de vloertegel kan een verrassend strak effect geven. Zeker indien je kiest voor een groot formaat vloertegel. Een standaard inbouwelement is 120cm hoog, dus indien je kiest voor tegels van 60x60cm krijgt je 4 tegels op het element. Veel tegelmerken bieden naast de vloertegel ook een bijpassend mozaïek, muretto of stroken. Zo creëer je een compleet andere look, maar wel met dezelfde kleur van de vloertegel. 

 

 

 

Worden mozaïek tegels veel gebruikt in het toilet?

Je wilt dit keer geen standaard toilet. Je wilt het toiletbezoek een belevenis maken. Een kunstwerk creëren. Indien je besloten hebt te gaan voor iets aparts zou je kunnen kiezen voor mozaïek. Met mozaïek kan je verbluffend gave effecten creëren in het toilet. Betegel bijvoorbeeld de achterwand van het inbouwelement met mozaïek, of trek een baan omhoog op het hart van je toilet.  Deze baan kan je terug laten komen op het hart van je fontein. Creatieve ideeën nodig? of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste mozaïek? Wij kunnen je idee uittekenen zodat je zelf kan bepalen of dit hetgeen is zoals je het hebben wilt.

 

 

 

Keramisch parket in het toilet?

Keramisch parket in het toilet geeft een gaaf, warm en luxe effect. Het mooie van keramisch parket in het toilet is dat je dit ook door kunt leggen in bijvoorbeeld de gang. Dit maakt van 2 aparte ruimtes een mooi geheel. Benieuwd welk keramisch parket wij leveren? Klik hier.

 

Ontwerp nodig voor uw toiletruimte? 

Ben je op zoek naar een compleet nieuw design voor je toilet? Stuur ons je afmetingen door, en wij maken een compleet nieuw design voor je. Je kan je afmetingen doorsturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 020-2101490.

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.