Badkamer Betegelen Trends 2019

Badkamer Betegelen Trends 2019

Badkamer Betegelen Trends 2019

Een badkamer betegelen, een weekendtaak waar de beetje klusser zijn hand niet voor omdraait. Echter, er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden, buiten de keuze van de tegels alleen.

 

 

Badkamer tegels in de wintermaanden

De “R” zit weer in de maand, dus het klussen buitenshuis zit er weer op. Tijd om de zaak binnen eens aan te pakken. Het starten van een kleine badkamer renovatie is dan altijd een mooi begin om ook in de wintermaanden op te pakken.

De nieuwe tegels van de badkamer dienen een aantal functies. De badkamertegels dienen het overdadig watergebruik binnen de ruimte te keren, en zorgen voor de juiste uitstraling. Het jaar 2019 staat voor de deur en de tegelfabrikanten hebben de collectie badkamer ideeën voor het jaar al weer uitgestald staan. Interesse? Stuur ons een e-mail.

 

Badkamer ideeën 2019.

De ensuite badkamer is weer helemaal in, en een huis dat zich daarvoor leent, kan een aardige waardevermeerdering ondergaan om de Master Bedroom met een ensuite badkamer te voorzien.

Uiteraard is een wereld die steeds ecologischer gaat denken en wonen een elektrische verwarming of een thermostaat vloerverwarming in de badkamer geen overbodige luxe. Als we toch bezig zijn kunnen we dat gedeelte ook meteen meenemen.

Voor de wat kleinere badkamer is de inloopdouche populair, en daar zijn prachtige ontwerp voorbeelden van voorhanden, waarin zeker de tegelvloer en de tegelwand een zeer functionele extra taak krijgen om de badkamer groter te laten lijken dan deze in werkelijkheid is.

 

 

Marmerlook Gemakkelijk In Onderhoud


De marmerlook tegel blijft populair, echter in een ruimte waar flink gespat mag worden, kunnen deze wat glad zijn. Uiteraard afhankelijk van het gebruikte type. Echter, een goed geplaatste marmerlook vloer of wand heeft ook zijn voordelen. De zaak ziet er altijd schoon en rein uit, en een marmerlook vloer of wand is gemakkelijk in onderhoud.

 

 

Plavuizen In De Badkamer


Een stoere plavuizen tegel komt beter tot zijn recht, en geeft de badkamerruimte een degelijk elan. Een plavuis kan ook qua kleurstelling de ruimte een luxere uitstraling geven. De plavuizen voor 2019 komen in vele soorten en maten, en zeker ook ineens zoveel kleurstellingen. Een plavuize vloertegel is dus perfect geschikt voor de badkamer. Hulp nodig bij de juiste afstemming? Wij helpen je graag verder.

 

 

Castelo Tegels


De zogenaamde Castelo tegel is een zeer nieuwe trend die 2019 binnen dendert. Qua motief een zeer drukke tegel, met prachtige en kleurrijke patronen en afbeeldingen. Het doet even denken aan mozaïek, maar dan met nog meer details en verfijningen.

 

 

 

Badkamer Betegelen Kosten


Een badkamertje omtikken, daar zit natuurlijk een kosten plaatje aan vast. Buiten de tegels zelf, wordt ook vaak direct het sanitair vervangen. Daarbij komt dat wellicht verouderde leidingen mee vervangen of verlegd dienen te worden, een zaak om zelf te doen of de gespecialiseerde loodgieter bij te roepen.

De keuze kan zijn om de oude tegels te behouden, en de nieuwe wandtegels en vloertegels aan te brengen op de bestaande ondergrond. Dat is niet in alle gevallen mogelijk. Kan dit wel dan heb je als voordeel dat de ruimte al op voorhand waterdicht blijft.

Bij het verwijderen van alle oude tegels moeten er kosten gemaakt worden voor het afvoeren van het puin, en het opnieuw waterdicht maken van de ondergronden. Wil je een kosten indicatie? Neem contact met ons op.

Wij van tegelextra.nl kunnen je voorzien van goed advies en uitleg over de laatste nieuwe trends en bij de verbouwing en het betegelen van de nieuwe badkamer voor het nieuwe jaar 2019.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.