Trends op het gebied van tegels voor 2019

Trends op het gebied van tegels voor 2019

Trends op het gebied van tegels voor 2019

 

Er zijn heel wat verschillende soorten tegels te vinden. Er zitten dan ook veel voordelen aan het laten leggen van tegels bij jou in huis. Een tegel is niet voor niets een van de meest gekozen soorten ondergrond in ieder huishouden. Nu kan het zijn dat je binnenkort een verbouwing op de planning hebt staan, maar dat je nog niet weet wat voor soort tegels je dan eigenlijk moet halen. Wij willen je een beetje op weg helpen, vandaar dat we in dit artikel gaan kijken naar de trends op het gebied van tegels voor 2019. Je wilt tenslotte niet achterblijven natuurlijk!

 

Betonlook

Wanneer mensen aan beton denken dan denken ze meestal toch dat dit er lelijk uitziet. Mensen moeten bij beton toch altijd denken aan een huis wat nog niet af is. Wist je alleen dat dit beeld helemaal verkeerd is? Het is namelijk een uitstekend goede keuze om te kiezen voor tegels met een betonlook, deze tegels komen volgend jaar dan ook echt weer in. Er zitten veel voordelen aan deze tegels. Het eerste voordeel is dat ze perfect te combineren zijn met een industriële vormgeving. Zo kan je er voor kiezen om tegels met betonlook te laten leggen in de woonkamer, om vervolgens een aantal oude lampen neer te zetten. De industriële uitstraling komt de laatste tijd echt weer veel terug in ons land, een betonlook vloer is hier de ideale toevoeging voor. Het heeft iets unieks, en toch ook weer iets klassieks. Betonlook is de ideale oplossing voor de mensen die wel eens wat anders in huis willen hebben.

 

Marmerlook

Je hebt vast wel eens van marmer gehoord. Marmer is een grondstof die vroeger echt ontzettend veel gebruikt werd. Er zit alleen een groot nadeel aan marmer, dit is dat het echt niet te betalen is. Als je heel de woonkamer of de keuken in marmer wilt laten beleggen dan zal je meer kwijt zijn dan voor het hele huis! Je kunt er dan ook voor kiezen om tegels te nemen met een marmerlook. Je begrijpt wel dat deze tegels lang niet zo duur zijn als echt marmer, hierdoor is het een ideaal alternatief. Wanneer je dit combineert met een stel witte meubels dan zal heel het huis toch net even die extra flair krijgen die het verdient. Het is wel weer zo dat deze tegels wat sneller vies worden omdat ze vaak wit zijn, gelukkig kun je ze heel makkelijk schoonmaken. Marmerlook is een uitstekende oplossing om klasse en duurzaamheid op een geweldige manier te combineren.

 

Groot formaat voor zowel wand als vloer

Grote tegels zijn altijd al ontzettend populair geweest, dit zal dan ook in 2019 gewoon weer doorgaan. De grote tegels geven het huis echt een andere uitstraling. Normaal ben je namelijk gewend dat de omvang van de tegels vrij gering is, als je grote tegels laat plaatsen dan zal het er ook echt uniek gaan uitzien. Dit hoeft overigens niet alleen voor de vloer te zijn, je kan er namelijk ook voor kiezen om de wand te laten beleggen met deze grote tegels. Mocht je het willen dan zou je zelfs ook allebei de opties kunnen combineren, zo kan je bijvoorbeeld heel de gang in dezelfde stijl laten maken. Dit heeft een verruimend effect en ziet er dan ook echt magisch uit wanneer het daadwerkelijk af is. Het is niet duur en het uiterlijk zal je doen verbazen, zeker een aanrader voor de mensen die hun huis onder handen willen gaan nemen.

 

Woonkamertegels doortrekken in de tuin

In Nederland zijn er heel wat mensen die een tuin hebben. Een tuin is toch echt even een plekje waar je helemaal tot rust kunt komen, echt even niemand aan je hoofd. Het is alleen wel zo dat bij veel mensen de tuin niet al te groot is, hierdoor is het vaak lastig om een stel mooie tegels uit te zoeken. Je kunt er voor kiezen om woonkamertegels te nemen die doorlopen in de tuin, hierdoor krijg je als het ware een optische illusie. Je moet het zo zien, de tegels van de woonkamer lopen door tot ongeveer een meter buiten de tuindeuren. Het lijkt hierdoor alsof het huis groter is wanneer de deuren open staan. In de realiteit klopt dit natuurlijk niet, de woning is immers niet uitgebreid. Dit is de ideale manier om er voor te zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de tuin, je wilt immers wel zo goed mogelijk leven met de ruimte die je hebt!

 

Tegels in de slaapkamer i.c.m. vloerverwarming boven


De koude maanden komen er weer aan, dit betekent dan ook dat het weer vervelend is als je in de ochtend op de koude tegels moet lopen. Gelukkig is hier een oplossing voor, dit is om vloerverwarming te nemen voor op de slaapkamer. Tegels zijn hier de ideale toepassing voor, deze kunnen namelijk gebruikt worden in combinatie met deze verwarming. Zo hoef je nooit meer te wennen aan de koude tegels, ze zijn al warm voordat je uit bed bent gestapt. Nu maar hopen dat je ze niet zo lekker vindt lopen dat je nooit meer je slaapkamer uitkomt, dit is natuurlijk ook niet de bedoeling. Iedereen die het heeft in huis geeft echt aan dat het een van de beste dingen is die je maar kunt hebben. Koude voeten hebben is dus echt iets van het verleden, door de vloerverwarming zal je dit probleem nooit meer hebben.

 

Schoonmaaktips?

Veel mensen vragen zich af hoe ze nu precies de tegels in huis schoon moeten houden. Je wilt natuurlijk wel een beetje blinkende tegels hebben, vale tegels zijn nu eenmaal niet een mooi gezicht om aan te zien. Het is echt niet zo moeilijk om de tegels die je in huis hebt liggen schoon te houden. Het beste wat je kunt doen is een spuitfles vullen met schoonmaakazijn. Dit goedje werkt iedere keer weer tegen allerlei soorten aanslag of vuil. Spuit een ruime hoeveelheid op de tegels en laat dit voor een halfuur een beetje intrekken. Vervolgens kun je heel eenvoudig met een sponsje over deze plek heen gaan om het schoon te krijgen. Je zal zien dat er geen enkel vlekje meer te zien is. Ook is het handig om regelmatig te dweilen en om er voor te zorgen dat er geen drankresten of etensresten op de tegels komen natuurlijk. Mocht dit wel gebeuren dan is dit natuurlijk geen ramp, maar je kunt altijd beter voorkomen dan genezen zoals ze ook wel zeggen!

Er zijn dus heel wat tegels te vinden die in het jaar 2019 weer razend populair zullen worden. Of je nu van beton of van marmer houdt, van grote tegels of van klein. Het maakt allemaal niet zo veel uit, het hebben van tegels in huis brengt altijd veel voordelen met zich mee. Je zult er de rest van je leven plezier van hebben, ze gaan niet kapot en ze zijn ontzettend makkelijk schoon te maken. Kijk gerust hier op de site een beetje rond voor de diverse soorten tegels die wij aanbieden, de bovenstaande tegels staan er stuk voor stuk ook tussen. Ook jij kan jouw woning voorzien van de meest prachtige tegels, en dit voor een ontzettend lage prijs.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.