Tegels kopen voor de woonkamer

Tegels kopen voor de woonkamer

Tegels Kopen Voor De Woonkamer

 

De donkere winterdagen staan voor de deur, en een ideale tijd om tegels te kopen voor de huiskamer is aangebroken. De winter geeft tijd tot bezinning en inzichten, en is bovendien ook een tijd waar de meesten onder ons maximale uren thuis doorbrengen.

 

Dit is de tijd om te plannen voor een mooie verbouwing in het voorjaar, en net als andere modeverschijnselen worden ook tegels voor de woonkamer beïnvloed door trends.

 

 

Tegel Trends 2019

Na dat jarenlang overal laminaat gevloerd werd, blijkt men langzaam uitgekeken op deze nep houten vloeren. Het is weer tijd voor het meer degelijke werk. Het is tijd voor een stoere tegel.

 

Vaak onbewust als we een ruimte binnen komen, is niet het nieuwe bankstel de blikvanger, maar de vloer. Tegelvloeren zijn weer helemaal in, en ze komen in vele vormen en maten.

 

De grote bouwmarkten als Hornbach, Praxis en Gamma draaien net als elk jaar hetzelfde repertoire. De redelijke eenheidsworst die daar aan tegels wordt uitgestald heeft met trends weinig te maken en is veel meer gericht op volume verkoop. De bekende handel van de nog bekendere warme broodjes.

 

Ook het kopen van tegels voor de huiskamer kennen jaarlijkse nieuwe trends. We zijn allang afgestapt van de kale witte vloeren die extra tapijten benodigen, of een gevlamde standaard marmeren tegel die de woonkamer de aanblik van een schoon ziekenhuis geven.

 

 

Tegels Speciaal Voor Woonkamers

Echter voor de echte tegel fijnproever is de tegelspeciaalzaak de meest uitstekende keuze om de nieuwste trends op tegel gebied te kunnen aanschouwen. De tegel-vakspecialisten zijn op de hoogte van nieuwste mogelijkheden om ook uw woning van kracht en stijl te voorzien.

 

De nieuwste tegelmode voor de woonkamer moet men meer zoeken in rustieke kleuren, warme tinten, en structuren. De populaire tegels met de ruige beton-look zijn nu in vele vormen te verkrijgen. Stone-look is ook een prima tegel om een huiskamer een eigen atmosfeer te geven.

 

Marmer is en blijft een populaire keuze, echter er zijn zoveel nieuwe marmers beschikbaar dat de keuze echt eindeloos blijft. De nieuwe marmer-look tegels met hun luxueuze uitstraling misstaan nooit, en met een moderne of rustieke inrichting is dit een gedegen keuze.

 

De keramische tegel heeft echt zijn intrede gedaan in woonkamers in Nederland en omringende landen. De diversiteit van dit product met zijn vele unieke eigenschappen blijft groeien, en jaarlijks komen daar nieuwe eigenschappen bij. De keramische tegels is zeer zeker geënt op duurzaamheid in diverse facetten, en een ideale combinatie om samen met vloerverwarming te gebruiken.

 

 

Merken Huiskamertegels

In de tegel branche wordt geschermd met prachtige namen als Fondovalle, Castelvetro, Baldocer, Cerdisa en Casalgrande Padana. Namen die je eerder aan een Zuid-Europese zomervakantie doen denken. Echter, deze merken leveren allen huiskamertegels van topkwaliteit.

 

 

 

Tegelmaten Voor Woonkamers

Een beetje woonkamer verdient een tegel van formaat. 60 bij 60 centimeter is vrij standaard. 75 bij 75 centimeter is al meer gangbaar. Maar een tegel van 120 bij 120 centimeter dat moet je gezien hebben. Een tegel van een dergelijk formaat straalt klasse uit. En geeft de inrichting een robuuste ondergrond.

 

 

Online Tegels Kopen

Het kopen van tegels online, is zeker één van de trends voor het jaar 2019 die zich zal voortzetten, en grotere vormen zal aannemen. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met de betere informatie

voorziening online, die uiteindelijk lijdt tot meer verkopen. Uiteraard is er ook een zeer grote keuze van woonkamertegels online voorhanden.

 

Het uitgebreide assortiment van gespecialiseerde woonkamertegels is groeiende, en dat is een goede zaak voor de uiteindelijke keuzemogelijkheden.

 

Tegels kopen voor huiskamers kan dus een leuke aangelegenheid zijn voor de winterdag om eens een tegel vakhandel te bezoeken, of vanuit de luie stoel het net te surfen, op zoek naar die ideale tegel die de woonkamer zijn nieuwe allure gaat geven.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.