Casalgrande Padana Tegels

Casalgrande Padana Tegels

Casalgrande Padana, marktleider op het gebied van keramische tegels!

 

Casalgrande padana tegels worden bedacht en geproduceerd in het pittoreske plaatsje Casalgrande in Italië.

 

 

 

 

De missie van Casalgrande Padana:

De initiatieven van Casalgrande Padana worden voortdurend beïnvloed door een strategie die op pure kwaliteit berust. Dit is de reden waarom het bedrijf de hoogste prestatienorm voor zijn projecten garandeert. De tegels van Casalgrande Padana hebben een uitzonderlijk hoge kwaliteit in stoot en slijtvastheid maar ook in vlakheid en maatvastheid. 

 

Casalgrande Padana tegels bij www.tegelextra.nl 

Wij van Tegelextra leveren de meeste tegels van Casalgrande Padana direct uit voorraad. Denk hierbij aan de volgende series:

 

- Amazzonia : Prachtige tegels die niet te onderscheiden zijn van echt natuursteen. Gedetailleerde kleurnuances maken elke tegel uniek.

 

 


- Beton : Prachtige serie tegels met betonlook van Casalgrande Padana. Deze tegels zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en 3 verschillende formaten.

 

 

 


- Lavagna : Serie tegels met een natuurlijke leisteenlook.

 

 

 


- Marte : Marte is de sterkste uitdrukking van de Granitogres-lijn: dankzij de conceptoriginaliteit en de productietechniek is elke afzonderlijke tegel uniek.

 

 

 


- Metallica : Hoge kwaliteit keramische tegels die gebruikt kan worden voor zowel residentiële als commerciële ruimten gebruikt kan worden.

 

 

 


- Metalwood : Deze serie tegels wordt gekenmerkt door een specifieke metalen afwerking die doet denken aan de textuur van het hout.

 

 


- Mineral Chrom : Mineral Chrom biedt de mogelijkheid om eigentijdse ruimtes te creëren, zowel openbaar als privé, zonder het milieu uit het oog te verliezen.

 


- Meteor : Verrijkt ruimtes op een verfijnde manier, met een breed kleurenpallet, extreme veelzijdigheid in formaten en een lange levensduur.

 

 


- Pietra Bauge : Een combinatie van geborsteld beton en oude terracotta tegels geeft de Pietra Bauge serie van Casalgrande Padana zowel een rustieke, traditionele als een moderne eigentijdse uitstraling.

 


- Pietre di Sardegna : Pietra di Sardegna combineert de tijdloze schoonheid van natuursteen met de onveranderlijkheid en hoge prestaties van porcellanato; elke tegel is een uniek en onherhaalbaar stuk.

 

 

 

Casalgrande Padana produceert een breed scala aan platen, tegels en speciale keramische stukken voor de meest uiteenlopende toepassingen, in de residentiële, industriële, commerciële, educatieve en ziekenhuissector.

 

''We made history by building the future''

Casalgrande Padana produceert al meer dan 50 jaar geavanceerde keramische materialen. Innovatie en Milieubewuste oplossingen voor alle toepassingen van tegels in de wereld van architectuur en design.

 

100% made in Italy

Casalgrande Padana heeft een industrieël beleid dat sterk gericht is op technologische innovatie en mileubewuste duurzaamheid.

Het bedrijf is intens betrokken bij onderzoek en experimenten voor het continu verbeteren van de tegels in de zin van uiterlijk en prestatie.

Alle productie, onderzoek en innovatie vinden plaats in Italië.

 

De cijfers

  • 6 fabrieken in het hart van het belangrijkste gebied voor de productie van keramische tegels
  • 700.000 vierkante meter werkterrein
  • 1.000 werknemers
  • 80% van de tegels zijn ongeglazuurd keramische tegels
  • 24.000.000 vierkante meter tegels worden per jaar in Italië geproduceerd
  • 70 landen op 5 continenten zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk voor de verkoop van de tegels

 

In welke formaten zijn de tegels van Casalgrande Padana te bestellen?

De tegels van Casalgrande Padana zijn in veel verschillende formaten te verkrijgen. Denk hierbij aan de volgende afmetingen:

 

Afmetingen Casalgrande Padana vierkant:

- 30x30cm 
- 40x40cm
- 60x60cm
- 75x75cm
- 90x90cm

 

Afmetingen Casalgrande Padana rechthoek:

- 30x60cm
- 37x75cm
- 45x90cm 

 

 

Wil je meer informatie ontvangen over de tegels van Casalgrande Padana, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons op 020-2101490.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.