Ceramiche Caesar La Cultura Della Materia

Ceramiche Caesar La Cultura Della Materia

Caesar Ceramiche

Sinds de oprichting in 1988 is de missie van Caesar tegels duidelijk. Het innoveren van de tegelmarkt. Caesar doet dit op geheel eigenwijze manier. Deze fabriek weet keer op keer te verbazen.

 

 

Welke series van Caesar levert TegelExact.nl ?

TegelExact.nl kan alle tegels van Caesar voor je leveren. Naar welke type of serie je ook wilt. Niet alle series staan "nog" bij ons op de shop, maar deze kunnen wij uiteraard wel leveren.

De series welke momenteel op de shop staan zijn de volgende:

 

- Factory

Caesar Factory zijn tegels met een metaallook voor originele vloeren met een unieke uitstraling. Veel gebruikt voor projecten, maar ook geschikt voor thuis in woonkamer, badkamer, keuken of toilet.

 

- One

Serie ONE van Caesar heeft een terracotta-cement look. De tegels in deze serie combineren de aardse kleuren met de originaliteit en moderne uitstraling van cement. Met deze tegels krijgt uw interieur een warme, natuurlijke uitstraling.

 

- Slab

De serie SLAB zijn tegels met een natuurlijke leisteenlook uit het onderdeel contract solutions van Caesar. De tegels in deze serie worden veel gebruikt bij grote projecten en commerciële ruimten, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor uw woonhuis. Mooie tegels met een natuurlijke uitstraling.

 

- Vibe

De tegels in de serie VIBE van Caesar hebben een natuurlijke houtlook. De tegels zijn verkrijgbaar in de formaten 20x120 en 30x120 en 6 verschillende kleuren

 

- Wide 

 

De serie WIDE zijn tegels met een industriële look uit het onderdeel contract solutions van Caesar. De tegels in deze serie worden veel gebruikt bij grote projecten en commerciële ruimten, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor uw woonhuis. Mooie tegels met een modere uitstraling.

Vrijwel elke serie van Caesar is in meerdere formaten te krijgen. Hierbij kan je denken aan de volgende afmetingen. 30x60cm, 60x60cm, 45x90cm, 60x120cm. 

Indien je een kijkje in de keuken van Caesar wilt krijgen kan je onderstaande video bekijken:

 

 

Waarom kiezen voor tegels van Caesar?

Je kiest voor tegels van Caesar omdat je voor een kwaliteitstegel wilt gaan. Caesar beschikt over echte kwaliteitstegels voor de woonkamer, badkamer, hal, toilet, keuken en buiten. De tegels van Caesar zijn uit hoogwaardig porcellanato, ofwel gres porselein. Indien je kiest voor Caesar koop je dus een kwaliteitstegel voor een eerlijke prijs. Het assortiment van Caesar tegels is gigantisch. Door de jaren heen beschikt Caesar over meer dan 4000 verschillende tegels. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Caesar tegels voor de badkamer.

Tegels van Caesar zijn uitermate goed geschikt voor in de badkamer. De vele verschillende kleuren en structuren zorgen ervoor dat Caesar voor elke badkamer de juiste tegel heeft. Denk bijvoorbeeld aan de Caesar Slab Coke welke een mooi relief heeft waardoor deze niet glad wordt. De Caesar Slab Coke is in meerdere afmetingen te krijgen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld het 60x60cm formaat van Caesar op de vloer plaatsen, en het 30x60cm formaat van Caesar op de wand. De complete badkamer betegelen met 60x60cm geeft een ruimtelijk en sjiek beeld.

 

Caesar tegels voor de woonkamer.

Caesar levert echte kwaliteitsproducten. De tegels van Caesar zijn daardoor een prima keuze voor in de woonkamer. Caesar maakt door en door gebakken producten welke tegen een stootje kunnen. In een woonkamer waar geleefd wordt komen de tegels van Caesar goed tot hun recht. Caesar levert ook groot formaat tegels. Een groot formaat tegel maakt ruimtelijk en creëert minder voeg. Hierdoor zijn de groot formaat tegels van Caesar makkelijk in onderhoud. 

 

 

Caesar tegels voor de keuken.

Een praktische, hygiënische keuken is bijna onmogelijk zonder vloertegels. Vloertegels voor in de keuken zorgen ervoor dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Caesar heeft enorm veel verschillende kleuren, afmetingen en structuren. Hierdoor is Caesar in iedere keuken perfect toepasbaar. Daarnaast valt of staat de uitstraling van de keuken met de vloertegels welke gekozen worden. Door de enorme collectie van Caesar zijn er mogelijkheden genoeg. Heb je een vraag over welke tegel het beste bij jouw keuken past? Neem dan contact met ons op via 020-2101 490 of stuur ons een e-mail naar [email protected]

 

 

 

 

Caesar tegels voor buiten.

Caesar tegels maken je tuin of terras compleet. De tuintegels van Caesar zijn dikker dan de vloertegels van Caesar. De tuintegels zijn 2cm dit, waardoor je deze ook in het stabilisatiezand of gras kunt leggen. Echte hardlopers voor de tuin zijn de kleuren antraciet, grijs, houtlook, en tegels met een blauwige gloed. Keramische tegels van Caesar zijn vorstbestendig, slijtvast en volledig maatvast. Caesar heeft veel series in zowel een binnen variant als in een buiten variant. Hierdoor kan je je woonkamer verlengen door in de tuin verder te gaan met dezelfde kleur tegel. Vraag ons naar de mogelijkheden voor de Caesar tuintegels.

 

 

 

Caesar tegels voor in het toilet.

Indien je gekozen hebt in de woonkamer en hal voor tegels van Caesar, dan kan je deze prima verder verwerken in het toilet. Zoals hierboven beschreven heeft Caesar een enorm aanbod aan kleuren, structuren en afmetingen waarom ook in ieder toilet de tegels van Caesar een goede keuze zijn. Uiteraard zijn Caesar tegels prima te combineren met andere merken, kleuren en soorten tegels.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.